BLUEBERRY MUFFINS MED CRUMB TOPPING


MIN FAVORIT BLÅBÆR MUFFINS OPSKRIFT
Jeg har ingen andre opskrifter på blåbærmuffins. Så er det nu, folkens. Opskriften jeg voksede op på.

Min kære bedstemor Renelts opskrift på blåbærmuffins med Crumb Topping.

Disse boller er møre og fugtige, og super smagfuld med friske sommerblåbær besat overalt. Og som om det ikke var nok, er der en crunchy, buttery, sukkerholdig crumb topping, der helt klarer sejren for disse muffins.

Venner og familie har bedt mig om denne opskrift igen og igen, og med meget god grund.

God fornøjelse!

Min bedstemor er en utrolig speciel kvinde for mig. Hun har altid arbejdet hårdt og spillet endnu hårdere (bare prøv at overgå denne kvinde i kort, terninger eller kugler!). Og jeg er sikker på, at mange af mine hjemlige måder blev overført direkte fra hende, til min mor, til mig.

Jeg fandt dette foto af bedstemor i afspilningstilstand og måtte bare dele.

Da jeg først stødte på dette gamle foto, gik jeg forbi det og ledte efter et andet, jeg havde i tankerne. Så blev der noget nagende på mig for at vende tilbage til det…

Co .boy-bedstemoren blev hyggelig med en slående lighed med den samme, som vores piger sad ved på vores tur til Black Hills.