DILD LAGE DIP


Dill Pickle Dip går langt tilbage for mig. Tilbage til de dage, hvor jeg var på en liga bo .linghold med en håndfuld veninder.

De fleste hver fredag aften fra det sene efterår til det tidlige forår, du kunne finde vores besætning på Bo .lingbanen. Jeg vil gerne sige, at jeg scorede kalkuner i hvert spil, men de slags striber var ikke ligefrem almindelige. Selvom jeg kunne lide spillet, Jeg var virkelig i det for en fredag aften med mine piger.

Denne dild lagen dip opskrift er en gengivelse af den ene, min ven Cheri fra vores bowling liga fælles for alle disse år siden, under en lille bowling fest potluck. Dip er cremet og dild-pickle-tærte, fuld af kontrasterende smag og tekstur, der er unægtelig lækker.

* Dette er et sponsoreret indlæg, skabt i partnerskab med jacks pi..a.

Vores familie blev tilbudt en fantastisk mulighed for nylig. På Minnesota State Fair, Jack ‘ s pi..a sponsoreret Amatør Talent Contest finalen på 9/3, som bød natlige første sted vindere af de daglige konkurrencer. Og JACK har kontaktet mig for at spørge, om vores familie ville være deres gæster. At tage i Minnesota State Fair for en dag, og til at deltage i den 45.årlige Amatør Talent Contest finaler i tribunen samme aften.

Du kender vores familie. Vi elsker absolut “The Great Minnesota komsammen”. Så en dag til på messen for os? Selvfølgelig var vi vildt. Og du vil snart se, hvorfor jeg deler denne dild lagen dukkert sammen med JACK ‘ S Pizza, efter vores mange eventyr med dild pickles på Minnesota State Fair!

Jacks pi.Pizzaa startede i en lille by, familyisconsin familie garage i 1960 med enkle ingredienser og ægte ost. Deres pi..aer forbliver en praktisk og velsmagende måltidsrettelse til denne dag ved hjælp af kvalitetsingredienser, som 100% ægte cheeseisconsin-ost, velsmagende sauce og en række familiefavorit toppings.

Stolt af sin ydmyge Midtvesten rødder, JACK ‘ S Pizza sponsoreret unge talent konkurrencer på sommerens stat messer i Minnesota, Wisconsin og Indiana, og Iowa – at fejre og sætte hver dag resultater for vores unge mennesker.

Blake og jeg begyndte at deltage i Minnesota State Fair blot et par uger før vi blev gift. I år markerede vores 19. år i træk at gå til messen sammen. Og vores piger, 15 og 10, har aldrig gået glip af et år, enten!

Minnesota State Fair bliver bare bedre og bedre hvert eneste år, med store forbedringer og tilføjelser, plus et super sjovt Madspil, der holder os tilbage. På trods af en række køligere dage med regn i år brød 2017 endnu en deltagelsesrekord for messen, hvor 1,997,320 mennesker deltog i løbet af 12 dage.