FATTOUSH SALAT {PANAMA CANAL CRUISE UDFLUGTER}


Smagene fra Mellemøsten fascinerer mig. Jeg har opsøgt dem lige siden vores familie rejste til Egypten for at bo hos min søsters familie til en juleferie, bare et par uger før 2011-revolutionen.

Min søster Cheryl og hendes mand Dave sørgede for, at vi oplevede alt, hvad vi muligvis kunne under vores 10-dages ophold hos dem, fra autentiske lokale spiser, til gamle pyramider og kirker og markeder, til et par dage med afslapning ved bredden af Rødehavet. Jeg klemmer mig stadig, når jeg tænker tilbage på alt det, vi tog ind.

Mens jeg var i Kairo, nød jeg min første fattoush-salat, en mellemøstlig salat lavet med friske grøntsager, grøntsager og urter og toppet med ristet eller stegt dag gammelt pitabrød. Jeg har oplevet forskellige versioner af en simpel vinaigrette til denne salat, men sumac er normalt på ingredienslisten, et surt smag krydderi, som jeg er vokset til at elske.

Vores familie stødte for nylig på en vidunderlig fattoush salat på et sted, som jeg bestemt ikke forventede. I Colon, Panama på vores Panama Canal krydstogt. Her er min version af Fattoush salat, dokumenteret i en opskrift på vores familie for evigt at nyde dette mindeværdige feriemåltid.

* Dette er et sponsoreret indlæg, skabt i partnerskab med Princess Cruises.

PANAMAKANALEN

Jeg har for nylig delt om min families Panama Canal krydstogt med Princess Cruises, fremhæve vores bedste tips til cruising i almindelighed og cruising kanalen. Du kan læse alt om vores oplevelse her.

I dette indlæg vil jeg fremhæve, hvad vi gjorde i hver havn i dette 10-dages krydstogt, roundtrip Ft. Lauderdale. Vores skib, Coral Princess, stoppede ved Aruba, Colombia, Panama, Costa Rica og Jamaica – sådan en fantastisk rejseplan!

Til dette krydstogt var højdepunktet selvfølgelig Panamakanalen selv. Den udflugt, vi valgte her, var en, der inkluderede et tæt kig på hver af låsene på den caribiske side, de nye Agua Clara – låse (foto ovenfor-lige åbnet i 2016 for at give større skibe mulighed for at passere) og de historiske Gatun-låse.

Ved Gatun-låsene havde vi den store timing for at kunne se vores eget skib, Coral Princess, passere tilbage gennem sluserne. Dette var bestemt et højdepunkt på denne udflugt for vores familie.

For at læse mere om vores oplevelse på denne Panamakanal udflugt, gå her.