KRYDRET LINSESUPPE


MIN FØRSTE SKÅL LINSESUPPE
Jeg må indrømme, at det tog flere nudges fra min søster for mig at bestille min første skål linsesuppe. Det var omkring ti år siden, da vores familie boede hos Cheryl familie i Kairo, Egypten.

Vi var ude at udforske en dag og stoppede til frokost på en af Cheryls foretrukne gadecafeser, hvor hun fortsatte med at opfordre mig til at bestille linsesuppe. Hun ville ikke lade det gå og sagde, at hun havde mange skåle af det og troede, at jeg virkelig kunne lide det. (Men, sandfærdigt, jeg troede, det lød lidt kedelig og booooring.)

Nå jeg endelig gav i og bestilte en skål.

Jeg var så overrasket! Suppen var ekstremt smagfuld, smukt afbalanceret med jordagtig, krydret smag. Og klemmen af frisk citron over toppen var lys og tangy, den perfekte kontrast.

Jeg var hooked. Plus meget taknemmelig for, at min søster ikke opgav mig!

Efter at vi kom hjem, tog det ikke lang tid for mig at komme med min egen krydret linsesuppe opskrift. Med de smag af Egypten, der stadig er friske i min hukommelse, blev denne lette linsesuppe opskrift til en fantastisk måde at genopleve en god frokost fra den solrige Caf side ved gaden.

EGYPTISK LINSESUPPE OPLEVELSE
En del af min tøven med at bestille linser suppe i Egypten, var, at alt, hvad jeg reeeeeeally ønskede, var noget af det forjættende shawarma, frisk skåret fra de varme roterende spid.

Men Cheryl overbeviste mig om bare at bestille begge dele. Min søster er klog på den måde.

Så det er præcis, hvad jeg gjorde. En lille skål linsesuppe, en blød pita fyldt med SHA !arma og et glas frisk jordbærsaft, tak!

Den frokost er en, der stadig skiller sig ud i feriemadhukommelser. Det var vidunderligt.

Så nu hvor jeg har udfyldt dig på baggrundshistorien om denne smagspakkede vegetariske suppeopskrift, håber jeg, at du er overbevist om at lave en gryde selv. Det er en smuk, hyggelig suppe. Og at tro, at jeg aldrig forventede at kunne lide det!!