LUCY PENFIELD FRA LUCY INTERIOR DESIGN GLÆDER SINE KLIENTER MED LIVLIGE HUMØRBRÆDDER: NU, HUN FORTÆLLER DIG HVORDAN


Mood boards er ikke nye, men de måder, hvorpå designere bruger dem, fortsætter med at udvikle sig. Lucy Penfield, geni-og designprincippet bag Lucy Interior Design i Minneapolis, har for nylig Rocket sin stil af Lucy blog med spændende stemningsbrædder, der fejrer farve og tekstiler, plus tip til planlægning af den perfekte fest.

Så vi bad hende om at lede os gennem at skabe et eget humørbræt, det perfekte udgangspunkt, når man tænker på at gøre om et værelse i dit hjem. Uanset om du bruger et programværktøj (som Photoshop, Canva eller Milanote) eller vælger at skabe noget personligt, bruger design af et humørbræt “inspiration som springbræt”, siger Penfield.

Som et eksempel, Hun foreslår at gøre om et værelse med en ” seaside eller beachy vibe.”Før nogen pinning, online eller hands-on, siger Penfield,” start med noget, der virkelig resonerer med dig, og du kan ikke leve uden, ” såsom et kunstværk, familie skat eller elskede møbel, der kan blive omdrejningspunktet for inspiration i rummet.

Dernæst “Identificer den farve, du ikke kan leve uden”, som i dette tilfælde kan være blå blå. Vælg nu en komplementær farve, som koral. “Mens jeg begynder at samle ideer til humørbrættet, går jeg til malingsbutikken og får farveprøver af disse farver som pladsholdere,” siger hun. Vælg derefter en fundamentfarve, “som en klitfarve, der muligvis vises som et forvitret egetræsgulv.”Silhuetter og former i form af sofaer, sideborde eller stole kommer næste. Væggene? Tænk ” en varm hvid, der minder dig om havet.”

På dette tidspunkt, siger Penfield, samler du stadig billeder. Hvis du bruger Pinterest, Google eller en anden søgemaskine, skal du kopiere og indsætte linket i et orddokument til fremtidig reference. Tag også et skærmbillede af billedet, og læg det i en mappe. Du er på vej.

Når du har samlet dine billeder og kilder, “er du klar til at kuratere og redigere,” siger Penfield. Start med gulvet, derefter tæppet, derefter “Opbyg repertoiret af silhuetter og former med sofaen, borde, stole og belysning. Start lagdeling, ” rådgiver hun. “Derefter, drys i smag, piskning og krydderi, pop og hoppe, i form af kunst, tilbehør, og vægbeklædning.”

Til dette hypotetiske baderum skal du inkludere nogle åbne stole til gennemsigtighed; teksturer som græsklud i form af en vægbeklædning eller raffia-lysarmatur; og højtydende polstring på sofaen med en stribe eller tryk. “Se nu en bog om Capri [en ø i Italiens Napoli-Bugt], og studer, hvordan du popper rummet med farve,” fortsætter hun.

Indarbejd en familieskat, fundne genstande, kunstværker, og andre d-priscor fra din lokale vintagebutik, lokalt kunstgalleri, eller steder som Minted eller Society 6″, der vil feje dig væk.”Her er hvor du” tilføjer lag af personlighed, ” siger Penfield. Integrer det hele i humørbrættet, indtil “øjet er tantaliseret.”

Snart får du inspiration til et nyt look, der er lige så lokkende og spændende som et af Penfields tavler. “Vi sulter alle efter det ubekymrede, lyset, det glade, det muntre lige nu,” siger hun. “De bestyrelser, vi opretter til bloggen, bringer folk glæde. Du kan oprette dit eget humørbræt med en designer eller gøre det selv. Bare begynd at drømme, og vend derefter din vision til virkelighed.”