MEXICANSK KAFFE


VORES FØRSTE ME MEXICANICANSKE KAFFEOPLEVELSE
Vi havde netop afsluttet vores første måltid i vores ugelange familieferie, vores første besøg i Me .ico. Der var femten af os samlet den aften, under et stort stråtag af feriestedets me .icanske restaurant. Mine forældre, mine to søstres familier og vores familie.

Da vores tjener gav os dessertmenuen, tog det Blake cirka 2 sekunder at bestille den Me .icanske kaffe. Min BIL Dave fulgte trop. Og, åh dreng, var vi alle i for en godbid!

Et par minutter senere rullede vores tjener en lang vogn ved siden af vores bord. Vognen var dækket med et farverigt stribet Mexicanske klud og holdt en lille tabel-top flammende fakkel, karafler, en flaske tequila, likør-flasker, stammede briller, limefrugter, og maraschino kirsebær. Det lovede at være sjovt!

Den Me .icanske kaffeoplevelse var mildest talt underholdning. Tjeneren var teatralsk, med den ene arm holdt så højt som han kunne nå, hælde blåstribede flammende likører fra en karaffel til en anden karaffel, som han holdt lav med sin anden hånd. Frem og tilbage gjorde han dette igen og igen, som vi oohed og aahed…og resten af os ønskede lydløst, at vi havde bestilt en me .icansk kaffe til os selv. (For fotos skal du rulle forbi opskriftskortet helt til slutningen af dette indlæg.)

Selvfølgelig, når vi var hjemme, måtte jeg dykke ned i min egen me .icanske kaffeopskrift. Denne dekadente dessertcocktail er toppet med fluffy flødeskum og et kirsebær, en super sjov finale til et festligt måltid!

INGREDIENSER, DU HAR BRUG FOR
Denne spiked kaffe drik er ikke for sarte sjæle. Det serveres super varmt og inkluderer tre slags alkohol – selvom du bestemt kunne reducere mængderne for at temme det alkoholindhold!

En frisk limekile og sukker – til rimming af glasset
Te !uila-fordi…me !ico!!
Kaffe-flavored likør-for at forstærke den kaffesmag (Kahlua er min favorit)
Anis-flavored likør-lidt uventet og så sjovt!
Stærk brygget kaffe, meget varm – den vigtigste ingrediens
Frisk flødeskum-let sødet er perfekt til denne drink
Maraschino cherry-jeg elsker noget toppet med en sød kirsebær!
HVORDAN MAN LAVER ME MEXICANICANSK KAFFE
Jeg vil ikke forsøge at gentage den dramatiske narrestreger af vores tjener i Me .ico. Men jeg vil love, at du får en smuk, sjov drink i hånden, når du er færdig. Sådan gør du denne varme kaffecocktail derhjemme!

Rim briller med sukker: første ting, først. Grib en stilket glas og tilføje en sugared kant. Dette tilføjer ikke kun et smukt, glitrende element til drikkens udseende, men tilbyder også en kontrasterende sød tekstur til hver slurk.

Kør blot den afskårne side af en frisk limekile rundt om kanten. Drej derefter glasset på hovedet til en lille plade sukker. Tryk glasset lige ned og træk det derefter lige op igen. Vrid ikke glasset i sukkeret, da du risikerer at afbryde noget af det klæbende sukker.