Moneda Comunal: El Turimiquire (Junio 2008) San Antonio Capayacuar, Edo.Monagas


Moneda Comunal: El Turimiquire (Juni 2008), San Antonio Capayacuar, Edo.Monagas. Af Víctor TorrealbaEl Turimiquire er den syvende fælles valuta, som blev oprettet i Venezuela og lanceret i San Antonio Capayacuar, Monagas stat, men til brug i den Bio-Regionen af Gran Turimiquire, en region, der er domineret af en bjergkæde, der løber gennem de stater, Monagas, Anzoátegui og Sucre.
En forsamling, der blev afholdt i San Antonio de Capayacuar, Monagas stat, for at vælge navnet på den lokale valutaer i Monagas, Anzoátegui og Sucre. Ved den lejlighed blev Turimi .uire opført som en fælles valuta, dette navn blev tildelt til ære for massivet, hvor Monagas, an .ottegui og Sucre-staterne falder sammen.

Mønten blev oprettet inden for rammerne af den Turimiquire Bio-Regionen Trueke System og blev brugt i sit første bytte marked, der blev afholdt i El Guamo Park i San Antonio Capayacuar på 14 juni, 2008.

Som tidligere udgivne kommunale mønter havde den en uformel ækvivalens med Bolivar Fuerte. På tidspunktet for dets oprettelse (år 2008) svarede 1 Turimi .uire til 1 Bolivar Fuerte.

Formen af mønter fortsatte til det rektangulære format af de tidligere systemer (Den Lionza, Den Zambo, Den Momoy, Den Guaiquerí, De Udstødte og De Ticoporo) og også forekomme i Caracas ved det Nationale Institut for Udviklingen af Små og Mellemstore Industri (INAPYMI) og primært baseret sit design på et billede af Turimiquire massivet .

De mønter, der er trykt i 2008 var med værdier af 1/2 Turimiquire, 1 Turimiquire, 5 Turimiquires og 10 Turimiquires.

Mønt funktioner

Koncept SPECIFIKATIONER
Design Design besluttet i fælles forsamling af medlemmerne af Trueke Bio System-Turimi Regionuire Region
Pålydende værdi 1/2 Turimiquire, 1 Turimiquire, 5 Turimiquires og 10 Turimiquires
Omvendt på møntens krop følgende legende: denne Fællesskabsmønt gælder for ‘PROSUMERS’ (producenter og forbrugere på samme tid) af Trueke-systemets Bio-Region Turimi .uire, hvor den hører til, identificerer og linker.
Dens sociale funktion er at fungere som en formidlende redskab til udveksling af produkter, tjenester og proportionel viden blandt medlemmerne af Systemet, uden at akkumulere, med en selvforvaltende og socialistisk ånd. Det producerer ikke renter og kan uden grund udveksles for penge.
Prosumers of the Trueke System Communal Bio-Turimi .uire Region mener, at vores erkendelse som mennesker ikke behøver at være betinget af penge eller kapital.
Vi mener, at konkurrence og modbydelig egoisme kan erstattes af samarbejde og gensidighed mellem mennesker.
‘DET ER IKKE AT GØRE HVER ENKELT SIN VIRKSOMHED, OG MISTE DEN, DER IKKE ER OPMÆRKSOM, MEN AT TÆNKE HVER ENKELT I ALT, SÅ ALLE TÆNKER I… SIMON RODRIGUE.. Øverst til højre teksten i lodret forstand ”Bolivariske Republik vene .uela’ nederst til højre serienummeret på mønten.
Nederst til venstre logoet for Trueke Bio System-Turimi Regionuire Region
Form Firkantet Form
Størrelse 70.00 70 70.00 mm
Materiale pap med tør tætning