PINK PANTHER MOCKTAIL


Vi rejste med min side af familien til Me .ico for et par år siden til Thanksgiving. En uge med intet andet end rent solskin, badetøj, leg og afslapning; dette var vores første rigtige tropiske total-strandferie. Det tog os bestemt ikke lang tid at slå os ned i rillen af sand altid mellem vores tæer.

Denne Pink Panther Mocktail er en lækker tilbagevenden til den ferie i Me .ico, da vores piger og deres fætre sjældent var uden en af disse kolde, frugtagtige drikkevarer i deres hænder.

Vores kære Tessa bliver dobbeltcifret i weekendeekenden, en monumental fødselsdag (så jeg får at vide). Tessa har altid elsket stranden. Kæmper for skaller, laver sandslotte og leger i vandet, det er et af hendes glade steder. Dette billede blev taget for nylig, mens du nyder en smuk morgen på stranden i Aruba, da vi cruisede med prinsesse til Panamakanalen.

Mens vi var væk på det krydstogt, Tessa nød masser af frosne pi .a colada og jordbær Dai .uiri mocktails ved poolen på skibet. Jeg kunne ikke lade være med at mindes om alle de frosne tropiske drikkevarer, der blev konsumeret i Me .ico.

Tessa og hendes fætter Meg nød hvert eneste minut af Me .ico sun, side om side, lever fra den ene Pink Panther Mocktail til den næste. Den altomfattende pakke viste sig at være en temmelig sød aftale for de to!

For at fejre Tessas fødselsdag i år byder jeg på hendes yndlingsfrosne drink fra den uge i Me .ico. Den udvej, vi boede på, kaldte denne mocktail en lyserød panter. Jeg ved, at drikken var velsmagende, men jeg synes også, at dens sjove navn hjalp børnene med at elske det endnu mere!