RUTH ARTISTRY & D LARSEN BLANDER BOHO CHIC MED ET STREJF AF REJSELYST


Ruth Artistry & D Kurtcor håndværk livsstil varer, der sidder et sted midt i kabinen chic, balancering boheme håndværk med ren rejselyst. Virksomheden er opkaldt efter bibelsk figur, Ruth, der står for kammeratskab, venskab, og vision om skønhed—som alle er træk, som grundlæggerne Victoria og Lars Bichrt bringer til deres forretning. Victoria, en uddannet kunstner, er skaberen bag makrammet karrus goods and paintings. I mellemtiden er mand Lars træarbejderen, der bringer Victorias ideer til live.

Virksomheden tilbyder alt fra bivokslys, skærebræt og kaste tæpper til blomsterpotter, vægkunst og puder—alt sammen i en neutral, jordnær æstetik, der taler til 2022 og dens nuværende tendenser. Vores favoritter inkluderer Morgan basket (i øjeblikket udsolgt, men kom snart tilbage for yderligere lager), hvidt stoftræ (perfekt til vinteren og i øjeblikket 30 procent rabat), Sennepsopstigende solmaleri og væghængning.

Parret ønsker, at hvert stykke skal have et værdifuldt sted i deres shoppers hjem. Ligesom Ruths dedikation til sine venner er mange af parrets stykker opkaldt efter mennesker tæt på dem, der har en særlig plads i deres hjerter. Victoria og Lars finder inspiration i sæsonen med hensyn til naturens dusør. Dedikeret til at arbejde med nul affald er alle macram-varer fremstillet ved hjælp af upcyclede bomuldsstoffer fra beklædningsindustrien, som derefter spindes til ledning.

Midtvesten hjem har lokale beslutningstagere i hvert nummer via kollektivet. Find mere på midwesthome.com/thecollective. kurateret af Jerrod Sumner, grundlægger af Brandtabulous, et Minneapolis-baseret marketing-og brandfortællingsbureau, der er specialiseret i at promovere amerikanske producenter, inklusive den, der findes på denne side. brandtabulous.com