VANDMELON SALSA


VANDMELON SALSA MINDER MIG OM FERIE
Det var omkring denne tid af året, for fem år siden midt om vinteren, at jeg blev hooked på vandmelon Salsa.

Vores familie var på et krydstogt i Caribien. Og da jeg opdagede skibets vidunderlige vandmelonsalsa, lod jeg aldrig en dag gå uden at spise noget.

Det viste sig, at jeg ikke engang havde brug for nachos eller tacos for at nyde det. Da vi spiste på skibets almindelige buffet, ville jeg simpelthen køre ved taco bar og sked nogle af vandmelon salsa på min tallerken-og spise det som en frugtsalat. Ja, det var så godt!

Nå det tog ikke lang tid for vores piger at følge trop. Temmelig snart, alle tre af os gjorde daglige ture til taco bar for denne saftige, frisk salsa.

Jeg vidste, at da vi kom hjem til Minnesota, en vandmelon salsa opskrift ville være et nødvendigt middel til at afslutte vores vinter. Og nu gør vi det hele året rundt. Det er saftigt og lækkert, sådan en smuk måde for os at nyde nogle ferieminder!

* Dette indlæg er sponsoreret af Carnival Cruise Line.

Jeg nød først vandmelonsalsa på Blue Iguana, ombord på Carnival Bree .e. For at læse mere om alt det sjove, vi havde med mad på det sydlige Caribiske krydstogt, tjek dette indlæg.

Og for at lære mere om vores stop i Curaaoao, rul ned forbi opskriften!

INGREDIENS
Jeg har altid været fan af at blande sammen søde og salte smag, og kan ikke modstå at lave en frisk frugtsalsa til taco-måltider og grillet kød og fisk. Hvis det lyder som dig, skal du også tjekke min ananassalsa og kirsebærtomat og malet kirsebærsalsa.

Her er de ingredienser, du skal bruge til frisk vandmelon salsa:

vandmelon-en frøfri sort fungerer bedst til terninger
jicama – for nogle friske crunch!
rødløg
jalapeno-spil rundt med varmeniveauet, Tilføj så lidt eller så meget du vil
koriander
limejuice – kun friskpresset, tak!
lime zest – at sparke op, at syrlig lime smag, yum!
kosher salt